Recreatie


Buildscript SIDEBAR stratech

MENU

       
       
       
       
              

Vereniging Paardentoerisme Nederland Eurocamping Kosmos Camping Navigator ANWB-ADAC Camping ANWB-ADAC Camping fietsroutenetwerk.nl_Oegstgeest_Nederland Oplaadpunten.nl Oegstgeest Nederland

Te Boomsgoed | Kamperen


Recreatie Te Boomsgoed is kindvriendelijk, gastvrij en ongedwongen. Op onze camping kunt u terecht voor jaar- of seizoenplaatsen, diverse kampeerarrangementen. De royale kampeerplaatsen zijn afgebakend met beukenhagen. Uiteraard bent u ook voor enkele dagen of weken van harte welkom. U kunt dan kiezen voor een afgebakende plaats in een van de hofjes of te kamperen op de gezellige kampeervelden.

Vanuit uw eigen caravan of tent kunt u genieten van uw spelende (klein)kinderen. Zij vermaken zich prima in de grote speeltuin, de midgetgolfbaan en kunnen deelnemen aan het recreatieprogramma. Tijdens de voorjaars- en zomervakantie worden voor groot en klein allerlei activiteiten georganiseerd. Bij slechter weer worden activiteiten in de nieuwe grote binnenruimte georganiseerd. Dit kan variëren van beachvolleybal tot en met fietscross, van paardrijden tot zeskampen. De kinderen zullen zich nooit vervelen. In het recreatieprogramma worden ook onze paarden en pony’s betrokken. Het is mogelijk op afspraak deel te nemen aan het lesprogramma of een bosrit te maken. Ook voor de wat oudere bezoeker is het aangenaam bij Te Boomsgoed. Er heerst rust, maar toch ook een gezellige bedrijvigheid.

Campers zijn van harte welkom op onze camping. Mocht u laat arriveren dan is er de speciale camperplek voor de slagboominstallatie, waar u de nacht veilig kunt doorbrengen. Het sanitairgebouw heeft prima voorzieningen, zodat ook hier aan uw wensen tegemoet gekomen wordt. U vindt hier onder andere douches, toiletten, een baby- wasgelegenheid, een wasserette met wasmachine en droger, stortplaats voor uw chemisch toilet, groente-/vaatwasplaats met gratis warm water. In onze kiosk en op het terras kunt u terecht voor broodjes, koffie, drankjes, ijs, snacks, pizza etc.


Bij Te Boomsgoed is altijd wat te doen,
klik hier voor onderstaande activiteiten: