Recreatie


Buildscript SIDEBAR stratech

MENU

       
       
       
       
              

Vereniging Paardentoerisme Nederland Eurocamping Kosmos Camping Navigator ANWB-ADAC Camping ANWB-ADAC Camping fietsroutenetwerk.nl_Oegstgeest_Nederland Oplaadpunten.nl Oegstgeest Nederland

Recreatie Te Boomsgoed Faciliteiten


Camping Recreatie Te Boomsgoed is een camping in Braamt, Gelderland, gelegen in het bos en aan een meer/recreatieplas. Bij recreatiegebied Stroombroek ligt een groot strandbad. Het recreatiepark is openbaar toegankelijk.

De camping ligt bij een voormalige boerderij. De camping heeft plaatsen met afbakening, met schaduw en met enige schaduw. De afgebakende staanplaatsen bevinden zich rondom een open veld. Er is mogelijkheid tot het huren van caravans, stacaravans en trekkershutten.

De camping beschikt over een zwembad, een speeltuin en sportterrein. Er zijn groepsaccommodaties, mogelijkheden voor stalling en weidegang van paarden, een speeltuin met een speelberg en een minigolfterrein.

Als recreatieve camping beschikt Recreatie Te Boomsgoed uiteraard over een aantal belangrijke faciliteiten en is aangesloten bij:


Bij Te Boomsgoed is altijd wat te doen,
klik hier voor onderstaande activiteiten: