Recreatie


Buildscript SIDEBAR stratech

MENU

       
       
       
       
       
       

Vereniging Paardentoerisme Nederland Eurocamping Kosmos Camping Navigator ANWB-ADAC Camping ANWB-ADAC Camping fietsroutenetwerk.nl_Oegstgeest_Nederland Oplaadpunten.nl Oegstgeest Nederland

Te Boomsgoed Groepsaccommodaties


Te Boomsgoed is bij uitstek landelijk en vrij gelegen in het bekende natuurgebied Montferland in de Achterhoek, vlakbij bossen en een prachtig natuurbad met zonneweide en strand. In het recreatiegebied Stroombroek vindt u een aparte strook voor roeien, surfen etc. De toegang is gratis. In 2006 is hier de grootste kabelwaterskibaan van Nederland gerealiseerd.

Er zijn twee aparte accommodaties beschikbaar, één voor 60 en één voor 40 personen, elk voorzien van een ruime, gezellige recreatieruimte, keuken, 2 slaapkamers, douches en toiletten.

U kunt kiezen voor volpension, halfpension, logies/ontbijt of zelfverzorging. Ook kunnen wij voor u een heerlijke barbecue, buffet, gourmet of steengril verzorgen. Voor uw activiteiten kunt u gebruik maken van ons sportveld; wij kunnen ook een programma voor u verzorgen.

In onze kiosk kunt u terecht voor snacks, ijs etc.


Bij Te Boomsgoed is altijd wat te doen,
klik hier voor onderstaande activiteiten: